مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام وعرض ادب احترام .وکلای گرامی یک قطعه زمین پدرم فروخته الان پدرم فوت شده آقایی با جعل امضای پدرم این زمین را به کسی دیگه فروخته حالا من به عنوان وراث می خوام شکایت آقایی که امضا پدرم را جعل کرده شکایت کنم سوالم خدمتتون اینه این شحصی که امضای پدرم را جعل کرده خودش مستقیم این کار نکرده بلکه به اسم اقای که اصلا وجود خارجی ندارد اول مبایعه نامه نوشته وبعد خودش خریدار شده ببخشید خیلی طولانی شده اگر فرصت اجازهمی دهد راهنمایی بفرمایید. یعنی ابتدا مبایعه نامه بین پدرم واقایی تنظیم کرده که اون شخصی که با پدرم مبایعه نام تنظیم شده اصلا وجود خارجی ندارد همه کار خود همین اقاست که خریدارم دوم است با چه مضمونی باید شکایت کنم ممنونم ببخشید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر و جعل و کلاهبرداری را مطرح نمایید
و