مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ملک

باسلام
پدر مرحوم من سه دانگ از 6 دانگ ملک پدری که به دو برادرش رسیده بود را (سهم یک برادر) قولنامه ای خریده ولی سند سه دنگ به نام برادرش است حالا می‌توانیم توسط آن قولنامه سند بگیریم؟
در قولنامه نوشته شده که بخشی از مبلغ مورد معامله پرداخت شده و مابقی در تنظیم سند پرداخت خواهد شد
(پدرم کل پول را پرداخت کرده ولی مدرکی دریافت نکرده)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید
و