مشاوره حقوقی رایگان - راجب خوردن قسم دروغ .. و پشیمون شدن. میشه فردا برم پیش قاضی بهش بگم اصلا خبر نداشتم

سلام .. موضوع اینه که حدود چندماه پیش یه از دوستام که زیادم نمیبینیم همو یهو بهم گفت دادگاه دارم چندوقت دیگه بابت زمینی که دوسال پیش فروختم تو رو بعنوان شاهد معرفی کردم .. من جدی نگرفتم. چون اصلا نمیدونستم قضیه زمینش چیه .. گذشت تا چندروز پیش دیدم ابلاغیه دادگاه برام اسمس اومد. منم رفتم تو سایت دیدم منو دادگاه احضار کرد برم توضیح بدم .. راستش نفهمیدم چی بود. دیدم دیشب اومد دم د رخونمون که فردا دادگاه داریم یادت نره صبح میام دنبالت. خندم گرفت گفتم شوخیت گرفته من اصلا نمیدونم قضیه چیه. خلاصه اسرار که تو فقط بیا اونجا باش ببینن من شاهد دارم اصلا نمیخواد بری تو .. دید میگم نه .. گفت دادگاه تورو بعنوان شاهد خواست اگه نری حکم جلب تورو صادر میکنه قاضی .. سرتونو درد نیارم. ترسیدم چون بابت ی چک خودم دادگاهی داشتم. رفتم دادگاه. از 9 تا 2 بعدظهر اونجا بودیم دیدم سر اخر یهو قاضی منو صدا کرده گفت بیا .. من استرس داشتم به حدی که داشتم خفه میشدم. اخه گفت تورو نمیخوان اصلا. خلاصه رفتم تو قاضی گفت دس بزار رو قران قسم بخور .. باورتون نمیشه داشتم از ترس سکته میزدم. اصلا نفهمیدم دارم چکار میکنم. من دست گذاشتم رو قران استغفرلا دروغ شهادت دادم .. از بعد ظهر تا حالا دارم سکته میزنم. خواستم بدونم من میتونم فردا برم پیش قاضی همچیرو بهش بگم .. اگه بگم چی میشه .. عین حقیقت بود اینایی که گفتم الان .. بنظرتون چکار کنم.

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

شهادت دروغ جرمه و با علام این موضوع شما متهم میشوید ولی اگر با اعلام خودتان نهایتا از تخفیفات قانونی برخوردار میشوید