مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با توجه به قانون و بسته جدید حمایتی دولت از مستاجران که قراردادهای اجاره به صورت خودکار تمدید می‌گردد.
اینجانب که موجر هستم و خودم به سکونت در ملک خود نیاز دارم و در قولنامه اجاره قید "عدم تمدید خودکار اجاره نامه" ذکر نشده و مستاجر می‌تواند از همین جهت تمدید خودکار اجاره استفاده کند، چه راهکاری برای اینجانب جهت سکونت بی دردسر و بدون گرفتن حکم تخلیه وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید ‌‌اگر مدت تمام شده دستور تخلیه تقاضا‌گردد
سکونت و نیاز شخصی محرز شود موفق خواهید شد