مشاوره حقوقی رایگان - پلاک

سلام، من ماشین قبلیمو فروختم پلاکم دیروز تو الغدیر فک پلاک شده، یه ماشین جدید خریدم باید برم پلاک قبلیمو بگیرم، اگه برم یه مرکز تعویض پلاک دیگه، یه هزینه کامل میگیرن ازم که پلاکمو بدن؟ حتما باید برم الغدیر که هزینه ندم یا هزینه کمتری بدم چون پلاکم تو الغدیره؟

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

موضوع جنبه حقوقی ندارد هزینه برابر قوانین راهنمایی و رانندگی اخذ می گردد