مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی قبل از موعد

با سلام خدمت کارشناس محترم
از سال 1376 در کارخانه ای کار می کنم بعد از 22سال کار، با 39 سال سن دارای 20 سال سابقه تایید شده در کارهای سخت و زیان آور می باشم. آیا اکنون می توان بازنشسته شوم؟
ضمناً از سال 1391 سابقه متوالی دارم و در سال های قبلی قطعی کارم در هیچ یک از سالها حداکثر بیشتر از 4 ماه نمی باشد.
باتشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام به اداره بیمه مراجعه و اگر شغل شما جز کارهای سخت و زیان اور باشد شما را راهنمایی می کنند