مشاوره حقوقی رایگان - گودبرداری در کنار زمین شخص ثالث

با سلام و احترام: شخصی زمینی دارد به حالت کوهپایه ای که راه شخصی بلندتری از کنار زمین احداثی ساختمان میباشد میگذرد و حال برای احداث ساختمانی صاحب زمین گودبرداری در زمین خود انجام میدهد لذا بخاطر اینکه راه عبوری دیواری نداشته و بر اثر آبیاری زمینهای کشاورزی ریزش کرده لذا صاحب راه از کسی که ساخت ساز انجام داده شاکی شده مبنی بر اینکه ریزش راه عبوری بر اثر ساخت ساز شما ایجاد شده ؟
چگونه قانون به صاحب راهی که دیواری برای نگداشتن راه عبوری خود نداشته حق به او میدهد؟
بنظر بنده زمانی صاحب راه شاکی میتواند باشد که دیواری برای نگه داشتن راه عبوری یا ساختمان خود داشته و بر اثر گودبرداری احداث کننده ساختمان ریزش کند.
حال از لحاظ قانونی حکم چگونه است؟

پاسخ ها :

حسام حسامی

حسام حسامی :

استان :

سلام
طبق توضیحات شما ایشان یک حق انتفاع داشته که فعلا از از بین رفته لذا میتواندمدعی باشد.