مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین وقف اولاد ذکور

با سلام من زمینی را به عنوان خالصه خریداری کردم و سند ثبتی گرفتم بعد چند سال که گذشته وراث فروشنده پیدا شدن و رفتن شکایت دادن که زمین وقف اولاد ذکوره و شما حق خرایداری نداشتید و باید زمین ما را بدهی حکم قانونی و شرعی ان چیست
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خرید وفروش مال وقفی ممنوع وباطل است

یک وکیل

در مورد شما طبق قانون وقفی صورت نگرفته که براسی شما مشکلی پیش بیاد چون وقف کننده هنوز موضوع وقف را به قبض و تصرف وقف شونده نداهد و در این موردی وقفی صورت نگرفته طبق ماده 59 قانون (اگر واقف عین موقوفه را به تصرف وقف ندهد وقف محقق نمی‌شود و هر وقت به قبض داد وقف تحقق پیدا می‌کند)
در خصوص مالکیت به سبق تصرف و و ادله اثبات کننده ان توجه میشه و سند شما معتبر هست.