مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن پسوند از شناسنامه

سلام ببخشید من چند تا سوال داشتم لطفا پاسخ بدین
من میخواستم پسوندمو بردارم ایا برای مدارکی که تا الان گرفتم مشکلی به وجود میاد؟؟
ایا در صفحه توضیحات شناسنامه قید می شود؟؟ اگر قید می شود چه کار کنم که قید نشود؟؟؟
ایا بعد از برداشتن پسوند در تمامی سیستم هایی که اسم و فامیل من هست دیگه پسوندی وجود ندارد سیستم هایی اعم از مدرسه و بانک و ... یعنی به صورت خودکار پاک می شود یا باید به این مراکز مراجعه کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام
امکان حذف پسوند وجود دارد ولی در قسمت توضیحات ذکر می شود.