مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده ضرب و جرح

باسلام.دوماه پیش با ماشین در حال تردد بودم ناگهان ماشینی خلاف جهت به سمت من در حرکت بود.برای تذکر لسانی پیاده که شدم طرف بدون هیچ حرفی درگیر شد و از چند ناحیه آسیب دیدم.گواهی پزشکی قانونی هم ضمیمه شکایتم کردم.الان برای من ابلاغیه اومده که پرونده مختومه شده و قرار منع تعقیب است. من الان چی کار کنم هزینه کردم وقت گذاشتم پرونده به این سادگی قاضی نتوانسته حل کند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر مستدل و مستند اعتراض کنید
درست است که هزینه کرده و وقت گذاشته اید اما متاسفانه نتوانسته اید به درستی اقدام به دفاع کنید و نتیجه چنین شده