مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مبلغ قرض الحسنه ودیعه

با سلام مغازه ای را در یکسال قبل جهت راه اندازی املاک با اجاره نامه کد رهگیری وبر اساس سند. مالکیت 6 دانگ عرصه از موجر به مبلغ 1/5میلیارد رهن نموده ام موجروسازنده درگیری حقوقی داشتند و بنده علاوه بر استعلام سند مالکیت و رویت برگ تقسیم نامه ومتراژ دقیق آن اجاره نامه را تنظیم نموده ام طبق شکایت سازنده مغازه مورد اجاره از موجر از طرف رای دادگاه 3دانگ عرصه واعیان کل مجتمع که بخشی از آن مغازه تحت اجاره من میباشد به نام سازنده انتقال پیدا نموده است قرارداد اجاره بنده با موجرتا مورخه1403/01/22 میباشد الان با شرایط فوق امکان تمدید اجاره با موجر نمیباشد به خاطر عدم 6دانگ بود مالکیت موجر وموجرهم مبلغ قرض الحسنه را پرداخت نمیکند لطفا راهنمایی فرماید با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ مبلغ قرض‌الحسنه خود، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید