مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو

دخترم که جزء ورثه از جانب مادر مرحوم میباشد سهم فروش قطعی دو دستگاه خودرو را به من یعنی پدر به وسیله وکالت نامه رسمی از سفارت داد که اینجانب پس از مدتی آن را به همسر جدیدم در دفتر خانه رسمی منتقل کردم . بعد از دوران مزایده شخصی آن ها را خرید و برای دریافت سهم متوجه شدم که بعد از اینکه من سهم داده شده را به همسرم منتقل کردم بعد از چند روز دخترم توسط وکیل من را از وکالت عزل نموده تا سهم داده شده را دریافت نماید . لازم به ذکر است که تاریخ عزل اینجانب چند روز پس از انتقال سهم به نام همسرم میباشد . برای همین اعتراض کرده و فعلا جلوی پرداخت سهم در شعبه اجرای احکام متوقف گردیده. سوال دارم برای نوشتن لایحه صحیح متن قانونی چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم لایحه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید از وکلا بخواهید برای شما تنظیم کنند