مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری و خفت گیری

20روزپیش من به خانه دوستم دعوت شدم که چند دقیقه بعد سه نفره که از زورگیران سابقه دارهستندواردشدند موتور هوندا125 گوشی نوت11 سه عددانگشتربه قیمت 25 میلیون و53میلیون پول به همراه کیف آن راباتهدید چاقو و تهدید تجاوزجنسی گرفتندو نیز با تهدید جنسی مانع شکایت من میشدند ولی ده روز بعد با اصرار دوستم شکایت کردم که پرونده درشعبه28دادیاری تبریز مورد رسیدگی قرارگرفته.چه راه هایی برای پیگیری وتسریع در دستگیری متهمان بکنم؟ آیااگرپیگیرنباشم دادگاه خود اقدام به دستگیری افراد و پیگیری پرونده خواهد نمود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حتماً باید پیگیر باشی و دلایل و مدارک خود را ارائه دهید تا پرونده به نتیجه برسد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شکایت را با قدرت ادامه بدید و پیگیر باشید و الا اگه حاضر نباشید ممکنه رای برایت بگیرن