مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین هیئتی

با سلام وعرض ادب
من یه باغچه مشجر فنس شده از یه نفر خریدم که قید شده زمین هیاتی میباشد حالا بعد یکسال یک نفر با سند شاهنشاهی اومده معارض شده ایا من میتوانم از فروشنده زمین شکایت کنم یا باید با صاحب سند توافق کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام شخص دارای سند شاهنشاهی از طریق دادگاه اقدام نماید چنانچه مالک ملک را دادگاه مالک سند معارض تشخیص داد شما می توانید فسخ معامله علیه فروشنده اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر با شروط قراردادی هماهنگی ندارد میتوانید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسائل ملکی به گونه ای نیست صرفا سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل مناسب و قطعی برساند چرا که ابعاد گسترده ای دارد در دعاوی حقوقی تمام خواسته های طرفین مورد رسیدگی قرار می‌گیرد ولی با تشریفات آن رعایت شود و همچنین بار اثبات دلایل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلاً زمین را در تصرف خود داشته باشید تا مدعی شکایت کند.
بعد از شکایت اگر ثابت شد سند شاهنشاهی اعتبار دارد و دادگاه حق را به مدعی داد در این صورت شما می توانید علیه کسی که زمین را به شما فروخته دا‌دخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فعلاً از تحویل باغچه به فردی که سند شاهنشاهی دارد خودداری نمائید تا اقدام به شکایت نماید.
اگر مالکیت شخص مذکور در دادگاه ثابت شد حالا شما علیه فروشنده باغچه، دعوای ابطال معامله و أخذ ثمن به انضمام خسارات وارده را مطرح نمائید.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

بله میتوانید از فروشنده شکایت کنید و پول زمین را پس بگیرید