مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

با سلام
بنده به عنوان نیروی دژبانی در اثر برخورد ماشین به من حین خدمت تصادف کردم. و دچار شکستگی دوبل ساق پا شدم. کمیسیون 12 درصد غرامت در نظر گرفت و معلول حین خدمت و مبلغ 5میلیون تومان غرامت پرداخت کردند. میخواستم بپرسم در چه صورتی میتونم جانبازی بگیرم؟ و اینکه ایا باید حقوق ماهانه هم پرداخت کنن؟ و چجوری میتونم پیگیر حقم بشم؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جانباز: کسی که سلامتی خود را در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار از دست داده و به اختلالات و نقص‌های جسمی یا روانی دچار شود.