مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب به زانو در حین خدمت سربازی

با سلام، خسته نباشید.
من سرباز ورودی 99/10 هستم که هم اکنون در دوران استعلاجی به سر میبرم‌.
در هفته گذشته در حالا بالا بردن فرش از پله ها بودم که از پله افتاده و مینیکس acl پام پاره شد. صورت سانحه نوشته شد و پرونده های ایثارگری و جانبازی تکمیل کردم که به کمیسیون رفته ولی هنوز جوابی داده نشده. میخواستم ببینم میزان خسارت بر حسب دیه است یا غرامت؟ مقدار آن چقدر است و این که میتونم جانبازی بگیرم یا نه؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مهناز جمشیدی

مهناز جمشیدی :

با سلام نمیتوانید هم دیه بگیرید هم حقوق جانبازی ...غرامت یا دیه وارده محاسبه و به حساب شما واریز میشود اگر تمایل به دریافت غرامت نباشید میتوانید حقوق جانبازی بگیرید

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
در خصوص انجام کاری که به عنوان ماموریت به شما داده شده اگر مورد تایید یگان خدمتی و شورای امنیت کشور قرار گیرد جانباز محسوب می شوید و الا به عنوان از کار افتادگی خدمتی مبلغی را به شما حقوق می دهند البته پس از طرح در کمیسیون پزشکی و کمیسیون مقررات انضباطی