مشاوره حقوقی رایگان - اختلافات همسایگی

ما در منطقه ای زندگی می کنیم که به دلیل شیب دار بودن کوچه هر خانه با خانه بغلی حدود 40 متر اختلاف ارتفاع دارد همسایه حیاط ما حدود 15 سال پیش حیاط خود را احداث نموده قابل ذکر است چون یک واحد زیر زمین احداث نموده و عوض اینکه حیاط خود را نسبت به ارتفاع همسایه ها و کوچه همتراز احداث نماید حیاط ایشان حدود 3/5 تا 4 متر از حیاط من و کل منطقه احداث شد و حیاط دیوارش 20cm بوده و هیچ گونه عایق رطوبتی احداث نکرده است و با وجود اینکه کوچه شیب دار بوده آب تمام حیاط همسایه ها از طریق حیاط ما به حیاط ایشان نفود می کند یک بار حدود 10 سال پیش شکایت علیه من تنظیم نموده و 700 هزار تومان 10 سال پیش از من گرفته و با وجود اصرار من مبنی بر اینکه شما باید یک دیوار 10 cmاحداث نموده بعد ایزوگام نموده و بعد دیوار خود را احداث نمایید و با وجود اینکه هزینه احداث را از من گرفته و هیچ اقدامی ننموده و حالا بعد 10 سال روی من شکایت نموده خواهش مندم مرا در این زمینه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

آیا کارشناس در پرونده قبلی اظهار نظر کرده بود؟ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید