مشاوره حقوقی رایگان - محل خدمت سربازی تک فرزند

سلام یک پسر دارم رفته خدمت هم آموزشی راه دور بود وهم خدمت در یگان
حالا سوال من این که پسرم تک فرزندم چرا یگانش رو محل زندگی اش ننداخته با توجه به تک فرزند بودن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این دیگه یک تصمیمات برای نظام وظیفه است می‌توانید به میدان سپاه مراجعه نمایید