مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه مهریه مادر متوفی

با احترام خدمت اساتید بزرگوار
از مشهد مقدس مزاحمتان شده ام
مادر من در سال 97 فوت شده اند و مهریه ایشان توسط یه کاغذ دست نویس از طرف پدرم در سال 83نوشته شده که یک دانگ از سه دانگ منزل مهریه و حق و حقوق مادرم میباشد و دو دانگ دیگر بعد از فوت پدرم بطور کامل منزل سه دانگی به مادرم میرسد و شاهدین و خود پدرم امضاء کرده اند از روی این دست نوشته بقیه وراث کپی دارند اما اصل این دست نوشته توسط برادر بزرگم مخفی شده در ضمن بعد از فوت مادرم پدر و برادرم در رابطه با منزلی که مهریه مادرم جزء آن میباشد صلح کرده و بدون اینکه بقیه وراث در چریان باشند برگ سبز برای برادرم صادر شده آیا چگونه مابقی وراث میتوانند ارثیه خود را طلب کنند البته در آرامش چون برادرم خیییلی زود عصبانی شده و دعوا راه می اندازد
در ضمن آیا ما وراث میتوانیم از اداره ثبت احوال مشهد درخواست قباله حدود 70 سال قبل مادرم را در خواست وتیم و به جریان بیاندازیم فقط اسم دفترخانه ای که در آن سالها عقد کرده اند به نام دفترخانه ... را داریم هیچ کدی نتوانستم از دفترخانه پیدا کنیم
از اینکه ما سه خواهر را راهنمایی میفرمایید تا به حق و حقوق قانونی و شرعی خود برسیم سپاسگزارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تنفیذ و الزام به تنظیم قابل اقدام می باشد

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
با توجه به امضا شهود از طریق شهادت شهود مالکیت مادر خود بر ملک را اثبات و مطالبه سهم الارث نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست حقوقی اقامه نمایید