مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خرید زمین

سلام. شخصی زمین کشاورزی بنام خودش خرید و بیعانه داد و بقول خودش چندتا چک داده. و قولنامه کرده بعد همون زمین رو اومد با من قولنامه کرد و شاهد این موضوع برادرش بوده و پسر خواهر من. حالا طرف نتونسته پول زمین رو تهیه کنه و قولنامه فسخ شده و متحمل 300 میلیون خسارت که ذکر کرده بودن. حالا طرف رفته از دست من شکایت کرده و ادعا میکنه من زمین رو برای تو خریدم چون تو غریبه بودی اینجا و ملک بهت نمیفروختن لازم به ذکر است که طرف گفت من زمین رو بنام خودم میخرم و بیعانه میدم بعد بشما میفروشم یعنی بمن دوتا قولنامه نوشتم که در قولنامه دوم در تاریخ 2/14 ذکر کردم که قولنامه اول فاقد اعتبار قانونی میباشد و باطل است که این دونفر امضاء کردن و اثر انگشت زدن بند 30 میلیون وجه پرداخت کردم رو قولنامه و قرار شد 3 هزار متر من خریداری کنم و طرف مقابل هم 3 هزار متر از خریدارش بخره. و ذکر شد و برادرش به عنوان شاهد امضاء کرد. جای مبلغ و تاریخ چک و کد ثبتی و غیره مبایعه نامه خط خورد چرا که قرار بود من از طریق بانک پول واریز کنم ولی چون قولنامه ای بمن ندادن من از پرداخت پول خود داری کردم. حالا سوال من اینه آیا من مجرم هستم تو این معامله یا طرف مقابل که اومده زمین رو با من قولنامه کرده و آیا طرف میتونه شکایت کنه برای زمینی که خودش با کسی دیگه قولنامه نوشته و بیعانه داده و نتونسته مبلغ قید شده در قراردادش رو فراهم کنه و همه چیز باطل شده. آیا من باید خسارت بدم 10 درصد کل مبلغ 3 هزار متر زمین رو. آیا من میتونم شکایت کنم در خصوص اینکه من رو قولنامه پول دادم اما مدرکی بمن ندادن با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بنظر اصل معامله برای شما بوده اما طی دو قولنامه .بهتر بود با فروشنده اصلی توافق کنید تا قضیه حل گردد والا هم فروشنده اولیه و هم شما می تو انید شکایت کنید