مشاوره حقوقی رایگان - در مورد صیغه

سلام وقت بخیر. پسر من با دختری با اجازه ودرحضورپدر دختر صیغه محرمیت خواندن وبعددختربااینکه بنده کلی صحبت باهاشون کردم که رعایت کنن وماباید برگه سلامت بگیریم ولی ایشون گوش نداده وباپسرم نزدیکی داشته الان حدود9ماهه صیغه خوانده شد بعداینکه خانواده دخترمیگن که نمیخوایم میخوان که تمومش کنن هیچ مدرکی هم بابت صیغه ندارن اینجا خواستم بدون حکم واسه پسرم چی میشه ممنون

پاسخ ها :

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

با سلام. هیج حکمی ندارد پسر شما. صیغه محرمیت خونده شده بود. زن و شوهر محسوب میشدند.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورتیکه صیغه خوانده شده زن و شوهر حساب میشوند