مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهم الارث از برادر

سلام پدر من در 60 سالگی تمام ارث خودش را به نام سه پسرش زد بدون امضا و خبردادن به ما چهارتا دختر الان پدرم فوت کرده در سن 79 سالگی آیا ما دختر ها میتوانیم اقدام کنیم و ارث خود را از برادر هایمان پس بگیریم؟ برادر ها میگویند پدر ارث را به عنوان خریداری شده به نام ما زده دفتر خانه سندش به نام ما خورده اما هیچ مدرکی هم به ما نشان ندادن، و اینکه ایا ما دخترا حق مادر فوت شده خود راهم میتوانیم بگیریم؟ که بهش میگویند هشت و یک؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر
مهریه مادر را هم به اندازه سهم دودختر میتوانید مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نیست چرا که پدر حق تصرف در مایملک خود را داشته است.