مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مقصر شدن در تصادف

سلام بنده با موتور از زیر گذر رفتم نیسان بار فرش داشته بود یک فرش آن افتاده بود تو خط سبقت فرش رد داده بودم ناگهان ماشین اقدام به دنده عقب آمدن کرد به نیسان زدم بنده بیهوش شدم کروکی افسر کشیده و مقصر 100درصد ایشون کروکی افسر قبول کرده راننده مقصر آیا راننده مقصر می تواند اعتراض کند دوباره؟

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام، اگر صورت جلسه پلیس را امضا و قبول نموده که مقصر است نمیتوانداعتراض کند .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در وقت معینی می‌تواند اعتراض کند

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر فرم قبول و عدم اعتراض را امضا نموده خیر،اما شرکت بیمه میتواند به کروکی اعتراض کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و....