مشاوره حقوقی رایگان - چگونه حق مادر و برادر و خودم را از پدرم بگیرم

باسلام من دختر هستم 24ساله و برادرم 19ساله
پدر من بسیار بد دهن و بی ادب هستند بطوری که سرموضوعات کوچیک به من و مادرم فحش های رکیک و نسبت های زشت میدهند و کتک میزنند حتی ابرو برای ما نذاشتن داخل ساختمون...چندین ماه است که نه خرج منزل میدهند و نه خرید درست حسابی مواد غذایی میکنند و خرجمون با یارانه میگذره...پوشاک و چیزهای دیگه رو بطور کل حذف کردند من شاغل هستم اما برادرم درحال تحصیل اند و مادرم باتوجه به سنش کاری با حقوق مناسب پیدا نمیکند.
میخواستم بدونم ایا راهی هست برای شکایت یا تهدید ایشان ک حداقل رفتارشان را با ما درست کنند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرسش شما تکراری است و پیشتر پاسخ مناسب ارائه شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

دادخواست مطالبه نفقه ارائه دهید و موضوع را با اورژانس اجتماعی درمیان بگذارید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
در صورت عدم پرداخت نفقه و خرجی میتوانید اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید شکایت کنید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

با سلام
چنانچه مشکل خاصی ویا تهدیدی برایتان از طرف پدر بوجود نیاد
میتونید دادخواست مطالبه نفقه به دادگاه بدین و حتی نفقه ایام گذشته راهم دریافت کنید