مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و طلاق

سلام من 2 سال از همسرم جدا زندگی میکنه خیلی اذیتم کرده خیلی ... اومدم. خونه بابام بعد 5 ماه شکایت نفقه کردم اونم تمکین شکایت کرد رای به نفع اون شد اعتراض زدم رفت تجدیدنظر 15 ماه موند تو تجدید نظر تا رسیدگی شد این 15 ماه رو به نفقه ام رای نمیدادن میگفتن باید رای تمکین بیاد اومد باز هم ب نفع اقا من گفتم تمکین میکنم اونم گفت باشه بریم ولی دم دادگاه گفت برو نمیخوامت من فقط میخواستم حکم نشوز بگیرم گذاشت رفت من رفتم دادگاه گفتم اونام پرونده رو بستن و گفتن باید دوباره شکایت الزام ب تمکین بکنه . الان به نفقه رای اومده اون 5 ماه نفقه رو پرداخت کنه بقیه نفقه که میشه 15 ماه اونو دوباره دادخواست بده . من منتظر بودم نفقه 2 سال که نداده ترک انفاق شکایت کنم تا طلاق بگیرم الان چیکار باید بکنم تو رو خدا راهنمایی کنید.... الان من نمیتونم بابت ترک انفاق شکایت کنم ؟؟ اقا راضی به توافقم نیست میگه همینجور بلا تکلیف میمونی بچه نداریم کلا 21 سالمه

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

شما به عدم تمکین محکوم شدین باید قبل دادگاه تمکین از وکیل مشورت میگرفتین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید