مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر ملک

سال 1401 واحدی را به صورت قولنامه ای خریداری کردم و همان واحد را به فروشنده اجاره دادم اکنون که قرارداد به اتمام رسیده مستاجر تخلیه نمیکند همسرشان مدعی هستند که دست نوشته ای از بابت مهریه از ایشان گرفته اند که مالک واحد هستند و از معامله و فروختن ملک اطلاعی ندارند سوال اینجاست که من خریدار چه تکلیفی دارم؟

پاسخ ها :

عدم تخلیه مستاجر ملک ادعای مالکیت ملک ملک قولنامه ای ملک موجر مستاجر اجاره