مشاوره حقوقی رایگان - مالیات نقل و انتقال خودرو برای دو بار تعویض پلاک در ده روز

سلام و خسته نباشید من ده روز پیش تعویض پلاک کردم و مالیات نقل و انتقال خودرو واریز شده الان میخوام ماشین رو بفروشم آیا لازمه دو باره مالیات نقل و انتقال خودرو رو پرداخت کنم توی سامانه که میگه باید پرداخت بشه راه کار چیه؟

پاسخ ها :

سید ابوالحسن حاجی سید جوادی

جناب آقای سید ابوالحسن حاجی سید جوادی :

با سلام
اصولا مالیات نقل و انتقال در هر سال فقط یک بار پرداخت میشود و در قبض پرداخت نیز اعتبار آن تا پایان سال درج میشود.