مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

باسلام
آیا کسی که ادعا دارد کسی جعل اسناد کرده میتواند مستقیم از طریق آگاهی شکایت کرد ایا اگاهی حق دارد مستقیم پیگیری بکنه بدون اینکه دادگاه برن و ثبت شکایت بکنن رفتن به اگاهی شاکی شدن و اگاهی تماس گرفت که متهم به جعل اسناد شدی تشریف بیار اگاهی منهم گفتم هر وقت ابلاغیه برا من بیات اون وقت من حاضر میشم

حالا اگاهی حق دارد شکایت را قبول میکنه میتونه بدون پرونده از دادگاه و ثبت در دفتر قضایی مستقیم اگاهی برن شاکی بشن و اگاهی با من تماس بگیره بیا اگاهی

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر مستقیم ناتوان چنین کتری کند چرا که جرم مشهود نیست و باید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ارسال شود و سپس از طریق شعبه به آگاهی دستور داده شود جهت گرفتن اظهارات طرفین و تحقیقات مقدماتی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پلیس و آگاهی به عنوان ضابط دادگستری قلمداد می‌شوند و بدون دستور مقام قضایی نمی‌توانند اقدامی را انجام دهند.