مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج مجدد زوج به دلیل بیماری زوجه

سلام خسته نباشید،اگرزن بیماری اچ تی ال وی داشته باشه که از طریق رابطه جنسی منتقل میشود، مرد میتواند از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیرد؟ آیا میتواند طرح شکایت کند؟

پاسخ ها :

ازدواج مجدد زوج به دلیل بیماری زوجه اجازه ازدواج مجدد زوج ازدواج مجدد بیماری زوجه