مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشک

سلام وقت بخیر
من دو تا دندان نیش نهفته در فک بالا داشتم ،یک دکتر گفت میتونم با دو بار جراحی درست کنم بعد از دوبار جراحی دندان ها از فک بیرون نیامدند و دو بار دیگر جراحی کردن که در جراحی چهارم یکی از دندان های نیش من شکست و به گفته ی سه پزشک دیگر آسیب شدیدی وارد شده
لثه تحلیل رفته و دو دندان کناری هم از بین رفتند ، بعد از شکایت آیا علاوه بر هزینه دیه ، پرداخت هزینه ی درمان مجدد توسط (پزشک دیگر )بر عهده ی همین جناب دکتر که دندانم را شکستند میباشد یا خیر؟

پاسخ ها :

قصور دندان پزشک قصور پزشکی