مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار حکم جلب

با سلام
بنده حدود 6 ماه هست که حکم جلب دو نفرو گرفتم و فعلا بنا به دلایلی اقدام نکردم
اعتبار حکم جلب چقدر میباشد؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

در خصوص مهلت و مدت زمان اعتبار حکم جلب باید گفت که شاکی می‌تواند با مراجعه به شعبه صادر کننده قرار جلب، نسبت به تمدید قرار مزبور اقدام کند. به عبارت دیگر در صورتی که موعد مشخص شده در حکم جلب سپری شده باشد باید آن را تمدید کرد در غیر این صورت حکم صادر شده اعتبار خود را از دست داده است.