مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو به نام شخص دیگر

سلام من 6 سال پیش از دامادمون یک ماشین خریدم اون هم به من وکالت داد من هم با اصرار زنم بعد 1 سال وکالت زدم به نام زنم حالا به مشکل خوردیم من هم به دومادمون گفتم ماشین تعویض پلاک کرد به نام خواهرم که زنم نگیرد و حالا من جرم کردم یا نه؟ چی میشه حالا؟ ممنون. در ضمن هیچ قراردادی بینمون نیست

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه صرفا یک وکالتنامه کاری ب همسر داده باشید خیر جرمی مرتکب نشده اید و انتقال خودرو ب هر کسی منع قانونی ندارد البته ب شرطی ک همسر شما مهریه اقدام و رای قطعی نگرفته باشد در صورت تمایل به راهنمایی دقیق تر مشاوره تلفنی رزرو نمایید