مشاوره حقوقی رایگان - مدرک دانشگاهی

باسلام من لیسانس هستم ورودی 84 پیام نور
مشکلی که برای من پیش اومده این هست که من با این که واحدهای رشته ام رو‌گذروندم 135 واحد
اما برای گرفتن مدرکم اقدام نکردم متاسفانه دو‌ واحد عملی برای من نمره تعلق نگرفته و نمیدونم دقیقا چی شده این درس سه واحدی هست من نمره کتبیش که از 8نمره بوده شش شدم و این درس پیش نیاز هم بوده
دانشگاه جوابگو‌ نیست میگه سنوات بهت خورده باید کاردانی بگیری
نمی دونم از کجا باید حقم رو بگیرم چون الان به مدرکم نیاز دارم این مدت هم که من پیگیر نبودم درگیر بچه داری و ....بودم
لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بطور کتبی تقاضا کنید اگر نتیجه نگرفتید دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید