مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک پیش فروش

سلام
سال1399یک واحد پیش فروش کردم که تحویلش1400بودسازنده سر تخفیف که به ما داد نصف بیشتر پول رو گرفت وبعداز5ماه کارخوابیدبعد1سال اعلام ورشکستگی ادامه کارودادبه همکارورفیقش به همراه6واحدازاون ساختمان اون هم اندازه 1سال کارکردواحداش رو پیش فروش فروخت بعد خوابوند گفت آقای فلانی بدهکار هست و بایدپول بدهد(پیچوند) الان اکثرا از سازنده اولیه شکایت کردن وفراری هست و دومیه بایدبرج11امسال تحویل میداد اون هم پیداش نیست وتلفنی جواب میدهد(وعده الکی) میده. ساختمان 24واحده با همسایه هاقرارگذاشتیم خودمون پول بگذاریم ادامه بدیم به نظرشما ازلحاظ قانونی مشکل پیش میاد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم توصیه میکنم قرارداد تخصصی توسط وکیل تنظیم شود تا احتمال تخلف و بروز اختلاف کمتر گردد و یا در صورت بروزمشکلات احتمالی در آینده به راحتی قابل حل باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قرارداد جدید بایستی مفاد قراردادهای قبلی مدنظر گرفته شود تا مشکل حقوقی در آینده بوجود نیاید.