مشاوره حقوقی رایگان - سود وام دوران مشارکت آپارتمان

سلام 980131 آپارتمانی با 40م.ت وام خریداری کرده ام و قرار شد980431 سند به نام من تنظیم شود ولی بدلیل مشکلات سازنده سند تا یک سال به تاخیر افتاده حالا که سند آماده شده 13 م.ت. سود و جریمه رو 40م.ت. وام اومده
در زمان تنظیم سند به سود دوران مشارکت اشاره ای نشده و فقط ذکر شده که آپارتمان با 40م.ت وام فروخته شده است حالا شرعن و قانونن علاوه برایش از وام 40م.ت چه مقدار سود یا جریمه به من تعلق میگیرد و آیا پرداخت سود دوران مشارکت به عهده خریدار است یا گیرنده وام؟ ممنون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به مفاد قرارداد خود مراجعه کنید.

در صورت عدم رسیدن به پاسخ، قرارداد را جهت اظهارنظر به وکلای دادگستری ارائه نمایید