مشاوره حقوقی رایگان - هبه

بعد از فوت مادرم پدرم پشت قولنامه منزل با دست خط خود و امضا و اثر انگشت خود ان منزل را با شرط نگهداری از پدرم به من بخشیده است من از ان زمان در این خانه ساکن هستم ولی هبه نامه محضری نیست و فقط دست نویس پدر است ایا بعد از فوت پدرم بقیه وراث میتوانند ادعایی در مورد ارثیه از ان خانه داشته باشند و بگویند پدرمان پیر بود و یا عقل درست و حسابی نداشت . در صورتی که هیچ سندی در مورد محجور بودن پدر در دست نباشد

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه دست خط پدر و امضای ایشان را در اختیار داشته باشید کافی است واین دست خط مشمول عنوان هبه خواهد بود ، خواهران و برادران شما امکان طرح دعوی خواهند داشت و لیکن با توجه به عدم وجود ادله اثباتی دعوی ایشان قابل پیشرفت نخواهد بود.