مشاوره حقوقی رایگان - دیه دندان

با سلام بنده با موتور سیکلت تصادف کردم تو نامه پزشک قانونی زده شکستگی 4 دندان جلو هر یک به میزان 5 درصد . میخواستم بدونم دیه بنده چقدر میشه

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دندان‌های جلو که عبارتند از: پیش، چهارتایی و نیش که از هر کدام دو عدد در بالا و دو عدد در پایین می‌روید و جمعاً دوازده عدد است، هر کدام یک‌بیستم دیه کامل دارد
یعنی هر کدام 12 ملیون تومن که باید یک پنجم آن را محاسبه نمایید