مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در ساختمان

در ساختمان ما، کسی مسئولیت مدیریت ساختمان را به عهده نمی گیرد و هر چند سعی می کنیم هزینه ها را در صورت امکان بر اساس داوطلبین تقسیم کنیم، اما در خصوص مسائلی مثل نصب دوربین که بار حقوقی دارد، به مشکل میخوریم. آیا امکان تصمیم گیری در مورد مسائلی مثل نصب دوربین (صرفا در مقابل درب ورودی و برای امنیت ساختمان)، صرفا بر مبنای رای اکثریت و بدون تعیین مدیر ساختمان وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله باید جلسه تشکیل و چنانچه اکثریت نظر به نصب دوربین داشتند برابر صورتجلسه اقدام به نصب دوربین گردد.