مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو در تصادف

سلام بنده سر پیچ یک خودرو از سمت راستم از پارک در اومد و زد به درب سمت شاگرد بنده و جهت حرکتش با بنده یکی بوده رو به بالای خیابون.زنگ زدیم افسر بعد 45 دقیقه اومده راننده که زده به من به افسر میگه این از خیابونی که اومده دو طرفه بوده اومده ورود ممنوع اومده.افسر هم میگه از ورود ممنوع اومدی مقصری.حالا قبل تو خیابان دوطرفه:وسط های خیابون سبقت گرفتم تموم شده تو مسیر خودم اومدم.از پارک در اومده من اومدم چپ نزند به من جلو ترافیک بوده مستقیم راه بسته بوده جهت حرکتم یکی بوده با خودرو بغلی.زده به من.طرف داره میگه خیابان دوطرف پشت سر به داخل خیابون اشاره میکند.ما سر پیچ تصادف کردیم.از کنار من ماشین عبور میکرده.افسرم پاشو کرده تو یک کفش که من ورود ممنوع میومدم.متوجه نمیشم.جای تصادف یه جای دیگر هست طرف یک جای دیگر رو اشاره میکند و افسرم حرف دروغ اون رو دونبال میکنه طرف هم مغازه اش همونجایی بود که از پارک در اومده.باز متوجه نمیشم چون تو کتم نمیره 2میلیون به من خسارت زدن.یک افسر بیاد اینجوری ... بازی یکی دیگرو برای من قانون من در آوردی بیاره 2میلیون خسارت ماشین من رو کی میدهد؟.افسر یا راننده دروغ گو؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند کارشناسی و بررسی بیشتر است تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید