مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام
زوجه درخواست تعدیل مهریه داده در صورتی که حدود 2 سال پیش که رای قطعی مهریه و اعسار اینجانب در اجرای احکام قرار گرفت به شرح زیر بود پرداخت مبلغ 11 میلیون پیش پرداخت و پرداخت مبلغ 450 هزار تومان با ارزش 10 درصد سالیانه که تا سال 1402 ادامه دارد و پس از آخرین قسط در سال 1402 باید هر 9 ماه 1 سکه پرداخت کنم.
اکنون با توجه به اینکه این حکم در زمانی صادر شد که قیمت سکه حدود 3 میلیون و 500 هزار تومان بود نه الان که حدود 6500 هستش در ضمن او موقع که اعسار من قبول شد حقوق دریافتی من طبق مصوبه اداره کار بود و الان شامل تغییر وضعیت شده ام و حقوق پایه 3100 شده است.
با توجه به این موارد و درخواست تعدیل از طرف زوجه آیا اگر با درخواست زوجه موافقت شود آیا کلا رای قطعی که خدمتتان شرح دادم و حدود 1 سال و نیم است دارم پرداخت میکنم شکسته شده و رای جدید مهریه در دادگاه تعدیل صادر میشود؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. بله اگه دادگاه قبول کنه اقساط جدیدی با مبلغ بیشتر تعیین میشه. ولی شما دفاع کنید و بگید با توجه به این وضعیت تورم قادر به پرداخت مبلغ بیشتر نیستید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer