مشاوره حقوقی رایگان - حکم بر پرداخت دیه در دعوای گروهی

سلام من زیر15سال سن دارم وبا4نفرازدوستانم که بزرگتر من هستندبدون هیچ مدرکی فردی شاکی شده وگفته هرکدوم به چه ناحیه بدنم ضربه زده چون پدرم وضع مالی خوبی داردبیشتردرصددیه رابرای من نوشته راهنمایی بفرماییددرتجدیدنظرخواهی چگونه اعتراض کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
لزوما وکیل دادگستری اختیار نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که رأی بدوی مورد مداقه قرار گیرد تا پاسخ دقیق ارائه گردد.