مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ثمن معامله فسخ شده

با سلام خدمت وکلا و مشاوران بزرگوار:

معامله ملکی که با سند رسمی انجام شده باشد، با توجه به کشف فساد در معاملات قبلی (پنج دست قبل )، سند رسمی بین متعاملین سابق باطل شده باشد، ایا باعث بی اثر شدن و فسخ و ابطال سند های بعدی میگردد ؟ و سوال دوم اینکه برای دریافت ثمن معامله باید به ید قبلی مراجعه کنیم و از وی طرح دعوی کنیم ؟ آیا ایشان باید مستقیما ثمن معامله را به ما بپردازد یا اینکه ایشان هم به ید قبل از خود و ید قبل هم به ید های قبل مراجعه نمایند تا بنده مطالباتم را بدست آورم ؟ ایا متضمن مطالبات بنده شخص فروشنده ی مستقیم به بنده می‌باشند ؟
سوال سوم اینکه آیا برای دریافت ثمن معامله قیمت به روز محاسبه میشود یا خیر ؟ با سپاس
خواهشمندم از رهنمود های خود ما را بهره مند سازید

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از پاسخ دهی سریع شما جناب آقای سیداقایی محترم .

با عرض پوزش بنده تفسیر پاسخ شما رو بعلت تخصصی بودن متوجه نشدم . اگر امکانش هست به زبان ساده تر راهنمایی نمایید . متشکرم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. بله معاملات بعدی همه باطل هستند و شما باید علیه کسی که ازش خریدید دادخواست مطالبه ثمن قراردادی را بدید و دادگاه اون مبلغ را به روز حساب میکنه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer