مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به چند نفر

یک نفر (نفر اول) با امضای جعلی پدرش, زمین را فروخته به نفر دوم، نفر دوم هم به نفر سوم فروخته، نفر سوم هم به بنده با قولنامه محضری فروخته است، الان پدر شخص اول ادعا کرده که مالک زمین است و پروانه ساخت هم گرفته است. الان تکلیف بنده که نفر آخر می‌باشم که زمین به من فروخته شده چیست؟

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود، شما جهت گرفتن قیمت زمین به نرخ روز به ید ماقبل یا فروشنده قبل از خودتون رجوع کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام در صورت اثبات مستحق للغیر بودن مورد معامله فروشنده شما موظف است وجه شما و خسارات را به شما پرداخت کند