مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با عکس کارت ملی

سلام
من و همسرم چند روز پيش با يک فردي اشنا شديم در محل كارمون(شغلمون ازاده)كه عنوان كرد ميتونه برامون كار دولتي(سازماني)پيدا كنه و ازمون عكس پشت و رو كارت ملي همراه با مدرک فارغ التحصيلی رو خواست و گفت براي استعلام نياز ميشود ولي بعد خودمون پشيمون شديم از سركار رفتن،آيا امكان داره بتونه با عكس كارت ملي كلاهبرداري كند؟ چطور ميتونيم جلوش رو بگيريم چون هيچ شناختي نسبت به اين فرد نداريم.
آيا نياز هست كه اعلام مفقودي به ثبت احوال بكنيم كارت ملي جديد بگيريم؟

پاسخ ها :

کلاهبرداری با عکس کارت ملی اعلام مفقودی کارت ملی کلاهبرداری کارت ملی