مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق برای مهریه

وقت بخیر خدمت وکلای محترم،
حدود یک ماه قبل اعسار بنده در خصوص پرداخت 300 سکه مهریه همسرم ثابت شده و حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر مبنی بر پرداخت یک سکه در هر 17 ماه صادر شده ، و بنده پیش قسط مهریه که دو سکه بوده را هم پرداخت کردم .
بنده کارمند و با دریافتی مشخص هستم. آیا امکان توقیف یک سوم حقوقم و واریز به حساب زوجه بعد از رای قطعی اعسار هست یا خیر؟
اگر چنانچه حقوقم توقیف شد، این به معنای این هست که هر 17 ماه یک سکه ملغی شده و دیگه نیاز به پرداخت نداره؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

باسلام اکر اعسارتون پزیرفته شده و پیش قسط پرداخت شده نباید حسابتون توقیف میشد و توقیف حقوق ربطی به بی اثر شدن دادنامه ندارد