مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق و مهریه

سلام من بعد از 8 سال زندگی با شوهرم دچار تبخال تناسلی شدم گرچه دارای دو فرزند 6 و 1ساله هستم بعد از زایمان دوم یعنی حدود یکساله که این بیماری را دارم شوهرم میگوید من کاملا سالم هستم و اصلا حاضر به انجام آزمایش تبخال برای خودش نیست و اصرار دارد که من دنبال علت بیماری نباشم سوالم این هست که آیا همسرم چند سال دیگر میتواند مرا بدلیل وجود بیماری صعب العلاج طلاق دهد در حالی که بیماری از ایشان به من منتقل شده ولی مدرکی ندارم سوال دوم اینکه من برای طلاق گرفتن چگونه وجود بیماری را در همسرم ثابت کنم ممنون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال تبخال تناسلی جزو بیماری های صعب العلاج مندرج در قانون مدنی نمیباشد و نمیتوان از آن به عنوان دلیل طلاق استفاده کرد و قابلیت درمان دارد . شما نیز نمیتوانید از این موضوع برای طلاق استفاده نمایید برای طلاق میبایست از شروط عقد نامه برای احراز عسر و حرج خود استفده نمایید . موفق باشید .