مشاوره حقوقی رایگان - پیشنهاد

سلام من ... ... هستم از تهران 6 خانه در اهواز دارم از پدرم که پیمانکار بوده و فوت شده در شهرک مخابرات گلستان اهواز من بدلیل ورشکستگی مالی و اینکه تازگی متوجه شدم این مساله را الان پول وکیل ندارم اما حاضرم 2 واحد از 6 واحد را دستمزد بدهم به وکیلی که قرارداد ببندد. و کار را انجام دهد آیا کسی را میشناسید ممنون از شما

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام . بنده در زمینه ملکی تخصص دارم و حاضرم انجام دهم . ضمنا دفتر وکالت بنده هم اهواز هستش .