مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام ، من در سال 1385 و در سن 13 سالگی تصادف کردم و پایم شکست ، در آن سال پدرم از بیمه مبلغ 5 میلیون تومان دیه‌ام را گرفت ، حالا 27 ساله هستم و میخواستم بدانم آیا اکنون میتوانم آن پول را از پدرم بگیرم یا خیر ، با تشکر.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله می توانید مگراینکه باغبطه ومصلحت برای شما,درجایی هزینه کرده باشد.

پرسشگر :

بله یه قطعه زمین خریده ، الان فقط اون زمین به من میرسه؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

بله متعلق بشما می باشد وایشان به نمایندگی برای شما خریداری نموده ولو اینکه بنام خود معامله کرده باشد.اگرزمین مذکور,سندندارد داذخواست اثبات مالکیت واگرسند دارد اثبات وقوع عقدبیع به نمایندگی پدرتقدیم دادگاه نمایید.