مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تخریب خودرو

مجرمی با آمدن در منزل با ایجاد سرو صدا و فحاشی و تخریب اتومبیل و از این جا که هیچ کس در منزل نبوده با شکستن شیشه منزل ایجاد ترس و وحشت همسایه ها شده و با آمدن شخص در منزل شخص را تهدید به مرگ کرده و می گریزد آیا شاکی میتواند خسارات پیش آمده را بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارتی وارد شده باشد شامی می تواند دا‌دخواست بدهد و خسارت خود را مطالبه کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علاوه بر جرایم پیش‌گفته، تمام خسارات مالی بوجود آمده قابل مطالبه خواهد بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ابتدا باید شکایت کیفری کرد و سپس در خلال رسیدگی خسارات وارده نیز در حکم دادگاه قید می‌شود باید پروسه رسیدگی طی و ادعا ثبات شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم در صورت اثبات مزاحمت و تخریب خسارات وارده با تامین دلیل قابل وصول می‌باشد