مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل سکونت بعد از ثبت نام کارت ملی

با سلام. من سال 97 برای کارت هوشمند به همراه همسرم در یکی از شهرستان ها اقدام کردیم اما تا پایان سال 98 کارت ها نیومدن, سال 98 مشهد منتقل شدم و در خرداد 99 تصادف کردم که بیشترین آسیب رو پام داشت و پیوند استخوان و آسیب های دیگر و بعد از بهبودی تقریبی در سال 1401برای کارت ملی اقدام کردم که گفتن سال 99 کارتهای هوشمند شما آماده بودند و باید بیاید بگیرید من مشکل جسمانی رو براشون شرح دادم و حتی گفتم مدارک بیمارستانی رو براشون ارسال کنم و امکان این که بتونم بیام نیست, اون شهرستانی که اقدام کردم برای ارسال کارت های ملی به اداره ثبت احوال مشهد موافقت کردن اما مسئولی که در مشهد بود گفت باید حضوری بری و همکاری نکرد ,یعنی شهرستان گفت باید مسئول استان اجازه این کار رو به ما بده، آیا راه حل دیگه ای نیست؟ و آیا برای این قانون ماده و تبصره دیگه نذاشتن که برای جابجایی محل سکونت فرد فکری کنیم؟ اگر کسی آسیب جسمانی داشت چه راه حل براش بزاریم؟ من برای تغییر محل سکونت و ثبت در سامانه توجیه نبودم نمیدونستم اطلاعی در مورد ثبت آدرس در سایت نداشتم.!؟ و در سال 99 که کارت هوشمند بنده و همسرم صادر شده من تصادف داشتم.. ممنون میشم راهنمایی بفرماید.. سپاس گزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید لایحه ارسال کنید و یا وکیل معرفی نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به اداره مذکور مراجعه کنید